Gesloten rond de feestdagen

Vanaf woensdag 20 december 2018 t/m dinsdag 1 januari 2019 zijn wij gesloten en genieten wij van onze welverdiende kerstvakantie! Woensdag 2 januari staan wij weer voor u klaar.

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2019!

Lees verder

Op 22 september wordt in Bocholt de tweede grensoverschrijdende Techniekdag georganiseerd. Aalders is een van de deelnemende bedrijven.
Lees verder

In verband met kerstvakantie is Machinefabriek Aalders BV vanaf 21 december 2017 tot en met 2 januari 2018 gesloten. Vanaf 3 januari 2018 staan we weer fris en fruitig voor u klaar!

Lees verder

Onlangs heeft Aalders BV de beschikking gekregen over een nieuwe straalhal. Deze is geplaatst door Leering in Hengelo (OV), de specialist in het ontwerpen en plaatsen van straalhallen.
Lees verder

Aalders BV is onlangs vrienden geworden van de Aaltense Uitdaging. Dit omdat zij verenigingen en stichtingen in de gemeente Aalten breed willen ondersteunen. Hier wil Aalders als bedrijf graag een steentje aan bijdragen.
Lees verder

Op zaterdag 9 september wordt de eerste grensoverschrijdende Techniekdag georganiseerd met zowel Nederlandse als Duitse bedrijven en instellingen. Aalders BV zal hier ook aan deelnemen. De Techniekdag zal plaatsvinden in Bocholt.
Lees verder

Wegens de zomervakantie is ons bedrijf vanaf maandag 24 juli tot en met vrijdag 11 augustus 2017 (weeknummers 30, 31 en 32) gesloten.

Lees verder

Aalders on tour

Vanaf vandaag komt u Machinefabriek Aalders BV overal tegen! De nieuwe combinatie trekker-oplegger van onze huistransporteur Jos Tolkamp is namelijk voorzien van een zeil met ons logo erop. Zo blijven we overal herkenbaar. Aalders on tour dus!

Lees verder

Machinefabriek Aalders BV is sinds kort aangesloten bij Smarthub Achterhoek. Dit is de broedplaats voor innovatie en de landingsplaats voor ondernemerschap en talent in de maakindustrie.

Lees verder

In verband met vakantie is Machinefabriek Aalders BV vanaf donderdag 22 december 2016 tot en met maandag 2 januari 2017 gesloten. Dinsdag 3 januari 2017 beginnen we dus weer!

Lees verder