Zoek je een baan bij een technisch bedrijf met een geweldig team? Dan komen wij graag met je in contact. We zijn bij Machinefabriek Aalders namelijk vanaf 1 april 2021 op zoek naar een glasparelstraler.

• Ben je al ervaren? Mooi!
• Moet je het nog leren? Ook prima!

Mocht je nog niet precies weten wat glasparelstralen inhoudt: na het lassen blazen we perslucht met glasparels tegen het oppervlak, zodat de finish uniform wordt en eventuele oneffenheden verwijderd worden. Je nieuwe collega’s kunnen je precies leren hoe je deze taak perfect uitvoert.

Lees verder

Ons moderne machinepark in De Heurne is uitgebreid met een nieuwe lasersnijmachine: de Trumpf 3030 6Kw fiberlaser. Met deze investering brengen wij de efficiency en duurzaamheid van onze machinefabriek wederom naar een hoger niveau.

Machinefabriek Aalders bestaat sinds ’64 en is sindsdien gestaag gegroeid. Dat betekent dat deze coronacrisis niet de eerste crisis is die wij doormaken. Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is om juist in lastige tijden te investeren in zaken die op de lange termijn het verschil maken: efficiëntie, duurzaamheid en slimme groei.

Lees verder

De zomer zal dit jaar anders zijn dan gepland, maar ontspanning is voor iedereen belangrijk. Daarom gaan wij er in week 31, 32, en 33 even tussenuit om daarna weer fris aan het werk te gaan. Dat betekent dat we van maandag 27 juli tot en met zondag 16 augustus zijn gesloten. Mail uw vragen in die periode alstublieft naar info@aalders-bv.nl. Maandag 17 augustus staan we weer helemaal uitgerust voor u klaar en zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ongeacht hoe u uw vakantie er dit jaar uitziet, wij hopen dat u ervan geniet. Namens het hele team wensen we u een hele fijne zomer toe!

Op het dak van het bedrijfspand van Machinefabriek Aalders collecteren sinds twee weken circa duizend panelen de zonnestralen van deze vreemde lente. Want ook in deze lastige tijd vinden wij het belangrijk om te investeren in een groene wereld.

Elk product dat ons pand verlaat voldoet aan de hoge eisen, wensen en behoeften van onze klanten. Dit waarborgen we aantoonbaar door jaarlijks onze kwaliteitscertificaten te halen. Met onderstaande video laten we graag zien dat wij onze ambitie om zo innovatief en groen mogelijk te ondernemen, concreet maken.

Lees verder

In verband met de zomervakantie zijn we van maandag 29 juli tot en met vrijdag 16 augustus(week 31 t/m 33) gesloten. Eventuele vragen in die periode kunt u mailen naar info@aalders-bv.nl. Vanaf maandag 19 augustus staan we uiteraard weer volledig uitgerust voor u klaar en zullen we indien nodig zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Namens het hele team wensen we u een hele fijne zomer toe!

Lees verder

Machinefabriek Aalders is onder andere gespecialiseerd in hoogwaardig laswerk in roestvaststaal, staal en aluminium. Om de kwaliteit van onze lasprocessen te waarborgen, voldoen wij aan verschillende onafhankelijke certificeringen. De ISO 3834-certficering toont aan dat ons lasproces aan alle kwaliteitseisen voldoet. De norm is van toepassing op fabricage in werkplaatsen en op bouwplaatsen.

Lees verder

Gesloten rond de feestdagen

Vanaf woensdag 20 december 2018 t/m dinsdag 1 januari 2019 zijn wij gesloten en genieten wij van onze welverdiende kerstvakantie! Woensdag 2 januari staan wij weer voor u klaar.

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2019!

Lees verder

Op 22 september wordt in Bocholt de tweede grensoverschrijdende Techniekdag georganiseerd. Aalders is een van de deelnemende bedrijven.
Lees verder

In verband met kerstvakantie is Machinefabriek Aalders BV vanaf 21 december 2017 tot en met 2 januari 2018 gesloten. Vanaf 3 januari 2018 staan we weer fris en fruitig voor u klaar!

Lees verder

Onlangs heeft Aalders BV de beschikking gekregen over een nieuwe straalhal. Deze is geplaatst door Leering in Hengelo (OV), de specialist in het ontwerpen en plaatsen van straalhallen.
Lees verder