Wie zijn wij?

Machine- en apparatenfabriek Aalders BV in De Heurne is een dynamisch bedrijf dat als toeleverancier van industriële producten een ruime klantenkring heeft opgebouwd. Wij zijn sinds 1964 op een solide basis uitgegroeid tot een bedrijf met een personeelsbestand van om en nabij de vijftig personen.

Van ontwerp tot realisatie

Middels een modern machinepark en goed opgeleid personeel zijn wij in staat producten met een hoge kwaliteit binnen de overeengekomen levertijd te leveren. Wij leveren producten vanaf het ontwerp tot en met de realisatie. Onze engineers en tekenaars bedenken en ontwikkelen machines voor zeer uiteenlopende industrieën. Vervolgens fabriceren wij uw (deel)producten.

Ruime productiemogelijkheden

Onze klantenkring bestaat uit bedrijven die gebruik maken van onze ruime productiemogelijkheden. Ze hebben ieder hun eigen specifieke product(en) waaraan veel research aan vooraf is gegaan. Producten zonder onze naam, maar waar wij voor 100 procent achter staan. Wij maken ook deelproducten, dus onderdelen van een groter geheel.

Aalders
Enkele voorbeelden:

  • Roestvrije tanks en filterinstallaties voor meel- en melkpoederindustrie
  • Roestvrijstalen transport- en verwerkingsinstallaties voor de foodindustrie
  • Roestvrijstalen transportbanden en rollenbanen
  • Machines voor de matrassenfabrikage
  • Fundatieframe’s voor pompinstallaties
  • Composteringsmachines
  • Speciaalmachines voor transport van glasplaten
  • Machines voor de tapijtindustrie

Normen en richtlijnen

Aalders BV voert de bedrijfsactiviteiten uit volgens de normen en richtlijnen, zoals deze voor de betreffende categorie producten zijn opgesteld door de opdrachtgever en volgens de met de opdrachtgever overeengekomen specificaties, voor zover deze geen afbreuk doen aan de voornoemde richtlijnen en normen. Wij zijn betrouwbaar, leveren snel en hebben een gemotiveerde ploeg met vakmensen. Mede dankzij de tussen- en eindcontroles weet u zeker dat uw opdracht bij ons in goede handen is!