Onze kwaliteitsborging

Machinefabriek Aalders BV in De Heurne wil graag haar hoge kwaliteiten waarborgen en heeft als doel de bedrijfsactiviteiten en de daaruit voortgebrachte producten zo optimaal mogelijk te laten voldoen aan de eisen, wensen en behoeften van haar klanten. Door het jaarlijks laten certificeren van het kwaliteitssysteem behalen wij ieder jaar weer de onderstaande certificaten:

  • ISO 3834 certificering

De ISO 3834 is een norm waarmee ons bedrijf voldoet aan de lastechnische kwaliteitseisen. Hiermee toont Machinefabriek Aalders BV aan op het gebied van lastechnische werkzaamheden alle kwaliteitseisen te waarborgen. De norm is van toepassing op fabricage in werkplaatsen en op bouwplaatsen. Om aantoonbaar te maken dat het lasproces aan de kwaliteitseisen voldoen.

  • ISO 3834-2 certificering

De ISO 3834-2 geeft de uitgebreide kwaliteitseisen weer en deze norm omvat een kwaliteitsborgingsysteem voor smeltlassen. Zo zijn er eisen gesteld voor de technische beoordeling voor het laswerk zoals de lasmethodekwalificatie, eisen voor de lassers, inspecties en niet destructief onderzoek. De norm heeft tevens aandacht voor uitbesteding, personeel voor inspectie en beproeving, onderhoud en inspectie van lasmaterieel. Lees hier meer info.

  • NEN-EN-1090 certificering

Met het NEN-EN-1090 certificaat mag Aalders BV zware constructies fabriceren en delen met verhoogde veiligheidsrisico’s. Vanaf 1 juli 2014 moet de producent van constructiedelen met lastdragende eigenschappen CE markeringen afgeven op de producten. Deze constructiedelen moeten worden voorzien van een CE-markering. Deze Europese norm heeft consequenties voor bijna alle fabrikanten van stalen- en aluminium constructiedelen voor de bouw. Lees hier meer info.

Bekijk hier onze certificaten:

EN- ISO 3834
NEN-EN-ISO-3834
NEN-EN-1090

    IMG_2806