Machinefabriek Aalders investeert in nieuwe lasersnijmachine

Ons moderne machinepark in De Heurne is uitgebreid met een nieuwe lasersnijmachine: de Trumpf 3030 6Kw fiberlaser. Met deze investering brengen wij de efficiency en duurzaamheid van onze machinefabriek wederom naar een hoger niveau.

Machinefabriek Aalders bestaat sinds ’64 en is sindsdien gestaag gegroeid. Dat betekent dat deze coronacrisis niet de eerste crisis is die wij doormaken. Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is om juist in lastige tijden te investeren in zaken die op de lange termijn het verschil maken: efficiëntie, duurzaamheid en slimme groei.

De aankoop van de Trumpf 3030 6Kw fiberlaser past in deze strategie. Door de aankoop van deze machine kunnen we nog sneller schakelen op de vraag van de klant en inspelen op de behoefte. De fiberlaser is dan ook een uitbreiding op onze bestaande snijmachine, de Trumpf Co2 lasersnijmachine, die gewoon operationeel blijft. De nieuwe fiberlaser is eind februari operationeel.

Met deze investering helpen wij onze opdrachtgevers en ons eigen bedrijf sneller een stap verder. Laat uw bestellingen maar komen: ze zijn in vertrouwde handen.