Nieuw materiaal voor Aalders BV

Aalders BV blijft investeren in nieuw materiaal. Zo hebben wij onlangs een nieuwe frees- en draaibank aangeschaft. Bekijk hieronder de specificaties.

STYLE BT 1500 E Freesbank
Met een slag van 1500 x 650 in de X en Y as en een Z slag van ruim 600 mm is deze freesbank een zeer veelzijdige freesbank. Uitgerust met de unieke STYLE besturing is het werken en programmeren van kleine series, prototyping en revisies zeer eenvoudig. Snel voor eenvoudig maatwerk, gemakkelijk voor complex maatwerk. Op de machine gemaakt, of uit bestaande Dxf en CadCam software geimporteerd. Een veelzijdige krachtpatser voor enkelstuks en kleine series.

STYLE 750 Draaibank
Met de hoge stabiliteit en de grote slag tussen de centers van 3000 mm is de STYLE 750 een draaibank voor de precisie van klein maatwerk en het bereik van complexe werkstukken. Uitgerust met de unieke STYLE besturing is het maken en programmeren van kleine series zeer eenvoudig. De STYLE besturing is toegankelijk voor de beginnende verspaner en voorzien van uitgebreide functionaliteiten voor de gevorderde operator.

STYLE BT 1500 E Freesbank

STYLE BT 1500 E Freesbank

STYLE 750 Draaibank

STYLE 750 Draaibank