Aalders BV vriend van Aaltense Uitdaging

Aalders BV is onlangs vrienden geworden van de Aaltense Uitdaging. Dit omdat zij verenigingen en stichtingen in de gemeente Aalten breed willen ondersteunen. Hier wil Aalders als bedrijf graag een steentje aan bijdragen.

Over de Aaltense Uitdaging

De Aaltense Uitdaging helpt lokale verenigingen en stichtingen met ambitie, door deze te koppelen aan bedrijven met kennis, helpende handen en spullen. Verenigingen kunnen een aanvraag indienen via de website (www.aaltenseuitdaging.nl) of kunnen langs komen op één van de activiteiten van de Aaltense Uitdaging, zoals de beursvloer dit jaar op 2 november in Kulturhus Dinxperlo.

Tevens helpt de Aaltense Uitdaging regionale ondernemers om zichtbaar maatschappelijk betrokken te ondernemen, waarbij de nadruk ligt op de directe omgeving van het bedrijf. Zo werken bedrijven aan de leefbaarheid van de regio waarin vaak de medewerkers wonen.

Ook helpt de Aaltense Uitdaging de gemeente bij het verstevigen van het sociale netwerk in de regio, waarbij de zelfredzaamheid van verenigingen en stichtingen wordt vergroot door ze actief te koppelen aan het regionale bedrijfsleven. Meer informatie is hier te vinden.